Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@03:41:28 GMT

چگونه هدفون‌های بی‌سیم را تمیز کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۳۵۰۱۸

چگونه هدفون‌های بی‌سیم را تمیز کنیم؟

تمیز کردن هدفون های بی سیم از جمله کارهایی است که کاربران باید نحوه انجام آن را بدانند که در این خبر به آن پرداخته شده است.

به گزارش برنا؛ هدفون‌های بی سیم به عنوان یک همراه مفید روزمره طراحی شده اند و می‌توان از آن‌ها در هر مکان و هنگام هر فعالیتی استفاده کرد. مثلا هنگام ورزش کردن یا برای نشنیدن صدای همکاران.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اگر آن‌ها را به صورت روزانه در گوش می‌گذارید و در مکان‌های عمومی از آن‌ها استفاده می‌کنید، قطعا پس از مدتی کثیف و آلوده می‌شوند.

برخی از هدفون‌های بی سیم سفید رنگ هستند و به دلیل رنگی که دارند زودتر آلودگی و کثیفی را نشان می‌دهند و اگر تمیز نشوند ممکن است همیشه کثیف بمانند و ظاهر بدی داشته باشند. هدفون‌های بی سیم ضد آب نیستند و نمی‌شود آن‌ها را زیر شیرآب گرفت و شست. همچنین آن‌ها قیمت‌های بالایی هم دارند و باید مراقب بود تا خراب نشوند یا نسوزند.

با قیمت‌های سرسام آور و بالایی که هدفون‌های بی سیم دارند نحوه تمیز کردن آن‌ها یکی از مسائلی است که کاربران این هدفون‌ها باید آن را بدانند تا بتوانند از خراب شدن و کثیفی هدفون‌هایشان جلوگیری کنند. در این گزارش به چگونگی تمیز کردن هدفون‌های بی سیم و قاب آن‌ها پرداخته شده است.

بهترین راه برای تمیز کردن هدفون بی سیم چیست؟

شرکت اپل که یکی از محصولاتش هدفون‌های بی سیم است، می‌گوید که کاربران باید از پارچه نرم، خشک و بدون پرز برای تمیز کردن بدنه بیرونی و ساقه هدفون استفاده کنند و همچنین باید اطمینان حاصل کنند که هیچ مایعی در قمیت داخلی نباشد. کاربران باید بتوانند هرگونه آلودگی روزمره را بدون مواد شوینده یا آب از بین ببرند و مهم است که از هیچ گونه مواد ساینده برای از بین بردن کثیفی استفاده نکنند.

برای تمیز کردن شبکه‌های میکروفون و بلندگو‌ها، توصیه شده از یک سواب پنبه خشک برای پاک کردن ملایم خاک استفاده شود.

اگر در شبکه‌های بلندگو چیزی باقی مانده بود، می‌توان از یک برس تمیز، خشک و با مو‌های نرم برای از بین بردن آن استفاده کرد. یک برس کوچک سیلیکونی گزینه‌ای مناسب برای این کار است. کارشناسان می‌گویند برای تمیز کردن پنجره‌های اسپیکر نباید از اجسام تیز استفاده کرد.

چگونه می‌توان قاب شارژ هدفون بی سیم را تمیز کرد؟

بهترین راه برای تمیز کردن قاب شارژ، استفاده از پارچه میکروفایبر است. اگرچه باید سعی کرد بیشتر کثیفی را تنها با پارچه برداشت، اما اپل می‌گوید که اگر با لکه‌های سرسخت دست و پنجه نرم می‌کنید، کمی پارچه را با ۷۰ درصد الکل ایزوپروپیل مرطوب کنید. مهم است که هیچ مایع در درگاه‌های شارژ در قسمت پایین کیس وارد نشود.

همچنین نباید چیزی را درون درگاه‌های شارژ قرار داد. در صورت وجود کثیفی در داخل، می‌توان هوای فشرده را به داخل دهانه پاشید تا خارج شود.

علاوه بر این می‌توان اتصال Lightning را با استفاده از یک برس نرم تمیز کرد.

چه زمانی باید هدفون بی سیم را تمیز کرد؟

هرگونه زباله که مانع پنجره‌های بلندگو باشد، می‌تواند کیفیت صدا را کاهش دهد، بنابراین می‌توان هفته‌ای یکبار هدفون بی سیم را با تکه‌ای پنبه تمیز کرد.

همچنین باید آن‌ها را با یک پارچه میکروفایبر در هر زمان که با رطوبت تماس پیدا کردند پاک کرد تا رطوبت به هدفون‌ها وارد نشود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پنبه خاک الکل زباله پنبه تلفن همراه هدفون های بی سیم هدفون های بی سیم برای تمیز کردن هدفون بی سیم بی سیم هدفون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۵۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکاوی ادعای مدیر شهرداری تهران درباره تمیز بودن تهران نسبت به پاریس | گردشگران و روزنامه های معتبر دنیا درباره این شهر لوکس فرانسوی چه می گویند؟

به گزارش خبرنگار همشهری آنلاین، معروف بودن پاریس به عنوان یکی از شهرهای کثیف اروپا پدیده تازه‌ای نیست، این شهر در سال ۲۰۰۹ میلادی طبق اطلاعات روزنامه کامرسانت که به نقل از رتبه بندی شهرهای اروپایی که توسط کمپانی آمریکایی TripAdvisor تهیه شده بود، پاریس پس از لندن و آتن جزو کثیف ترین شهرهای اروپایی اعلام شدند. این رتبه بندی بر اساس نظر گردشگرانی که از این شهرها بازدید کرده اند، تهیه شده بود.

در سال ۲۰۱۵ نیز پاریس جزو ۱۰ شهر کثیف اروپا شناخته شد، طبق نظرسنجی که از شهروندان پاریسی شد، آنها از وضعیت نظافت در شهر رضایت نداشتند.

همچنین روزنامه گاردین در سال ۲۰۱۹ میلادی در مقاله ای با تیتر « پاریس، شهر رمانتیک، تصویر جدیدی از خود به عنوان کثیف‌ترین شهر اروپا ارائه می‌دهد»، پاریس را "مرد کثیف اروپا" توصیف و عنوان کرده است: « در حالی که پاریس همواره به عنوان یک شهر رمانتیک و زیبا شناخته می‌شد. این تناقض بین تصویر ذهنی پاریس و واقعیت کنونی آن را برجسته می‌کند.»

پراتیک دام، یک گردشگر هندی، در سایت تریپوتو که بزرگترین پاتوق بلاگرهای گردشگر دنیاست، درباره پاریس نوشته است: شاید زیادی فیلم‌های عاشقانه تماشا کرده بودم یا شاید کاملاً در یک دنیای موازی آرمانشهری زندگی می‌کردم، اما پاریس قطعاً آن طور که تصور می‌کردم نبود. آنجا کثیف بود، تنها چیزی که می‌دانم این است که آنچه در اقامتم در آنجا دیدم، قلب مرا شکست. من پس‌انداز کرده بودم و در ابتدای ماه می تصمیم گرفتم با دوستم به پاریس بروم. آنقدر درباره این شهر هیجانزده بودم که یک هفته از سفر سه هفته‌ای اروپایی‌مان را به این شهر اختصاص داده بودم. اما هر دوی ما زودتر از یک هفته از آنجا سیر شده بودیم و تصمیم گرفتیم در روز چهارم آنجا را ترک کنیم.

او نوشته است: پاریس کثیف است و حتی کنار خیابان‌های شهری پر از مدفوع سگ است. کل شهر به طور کلی بدون بهداشت است. در ایستگاه‌های مترو دستشویی‌های روباز وجود دارد که بوی آنها از یک اصطبل پر از اسب بدتر است. من هرگز در فیلم‌هایی که از پاریس دیده بودم، زباله در خیابان‌ها ندیده بودم، اما دوستان من، در همه جا زباله فراوان بود.

در بخشی از گزارش چهار سال پیش روزنامه گاردین از شهر پاریس نیز می‌خوانیم:

در امتداد بلوار سن‌مارتین تا میدان نمادین جمهوری پاریس که علیرغم بازسازی ۲۰ میلیون پوندی شش سال پیش، همچنان ظاهر زشتی دارد - بی‌خانمان‌ها در درگاه‌ها یا روی نیمکت‌ها خوابیده و کیسه خواب را روی سرشان کشیده بودند. پیاده‌روها پر از اسکوترهای برقی و دوچرخه‌های رها شده بود و همه جا با فضولات سگ و ته سیگار آلوده شده بود. یک مرد که به سمت غرب راه می‌رفت، بسته جدید سیگار را باز کرد و سلفون پلاستیکی و کاغذ نقره‌ای سیگار را روی زمین انداخت.

شهر نور و عشق، به یک شهر کثیف و قدیمی تبدیل شده است، همانطور که اهالی این شهر آن را پاریس زباله‌دانی (Paris poubelle) لقب داده‌اند.

در روز شنبه، روز جهانی پاکسازی، از پاریسی‌ها خواسته شد که آشغال‌هایی را که خودشان و گردشگران به جا گذاشته‌اند را جمع کنند. متیو فریزر، استاد ارتباطات در دانشگاه آمریکایی پاریس که بیشتر از ۳۰ سال در این شهر زندگی کرده است، گفت: «پاریس قطعاً کثیف‌تر می‌شود. همه جا کثیف است. شهر به یک سیاست جدی برای تمیزتر و امن‌تر کردن خیابان‌ها نیاز دارد. چیزی سازمان‌یافته نیست، همه چیز آنارشی شهری است. فکر نمی‌کنم پاریسی‌ها آن را متوجه شوند اما اگر از بیرون باشید یا از فرهنگ دیگری، شهر انبوهی آشفتگی است.»

کد خبر 848350 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها پسماند پاریس شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • واکاوی ادعای مدیر شهرداری تهران درباره تمیز بودن تهران نسبت به پاریس | گردشگران و روزنامه های معتبر دنیا درباره این شهر لوکس فرانسوی چه می گویند؟
  • بهترین روش تمیز کردن شوره و رسوب کولر
  • روش‌های تمیز کردن فرش روشن
  • نابودی سریع ۹۹ درصد میکروب‌ها با فناوری جدید فرابنفش