Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@09:08:25 GMT

استاندارد صوتی بی‌سیم اسنپدراگون Sound معرفی شد

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۵۸۳۲

استاندارد صوتی بی‌سیم اسنپدراگون Sound معرفی شد

شرکت کوالکام اخیرا استاندارد صوتی جدیدی به نام اسنپدراگون Sound را معرفی کرد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شرکت کوالکام که پیش از این از پروژه "فناوری لمسی پیشرفته" رونمایی کرده بود، این بار تمرکز خود را بر افزایش کیفیت صدای هدفون‌های بی‌سیم و هدست‌های مخصوص بازی گذاشته است. این شرکت استاندارد اسنپدراگون Sound را به عنوان مجموعه‌ای از نوآوری‌ها و نرم‌افزارهای صوتی معرفی کرد که کیفیت صدای هدفون‌ها، هدست‌ها و ای ربادها را به میزان قابل توجهی بهبود می‌بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت کوالکام تصمیم گرفته است از این پس فناوری‌های سخت افزاری و نرم افزاری خود را تحت برند اسنپدراگون Sound یکپارچه کند. این استاندارد صوتی، زنجیره‌ای بهینه از فناوری‌ها و سخت افزارهای رده بالای صوتی را برای گوشی‌های هوشمند و سایر محصولات صوتی بی‌سیم ارائه خواهد کرد. استاندارد جدید از محصولات مختلف مانند گوشی‌، لپ تاپ، هدفون، ایرباد، کنترلرهای گیمینگ، گجت‌های پوشیدنی، گجت‌های واقعیت مجازی و حتی خودروها پشتیبانی می‌کند.

اسنپدراگون Sound از کیفیت صوتی ۲۴ بیت و ۹۶ کیلوهرتز پشتیبانی می‌کند. بنابراین صدای شفاف را ارائه کرده و تجربه جالبی در زمینه‌های مختلف مانند پخش موسیقی، گیمینگ و ویدئو کنفرانس را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. شرکت سازنده اعلام کرده است که استفاده از این فناوری در محصولات، مشکلات فنی را هنگام اتصال بی‌سیم به ابزارهای صوتی دیگر کاملاً برطرف می‌کند. علاوه بر این شرکت کوالکام اتصال پایدار این فناوری را در اولویت قرار داده، به طوری که احتمال قطعی اتصال بسیار کم است.

کد خبر 479324

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های تکنولوژی تکنولوژی علم و فناوری هدفون هدست بازی ایرباد اسنپدراگون Sound شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اسنپدراگون Sound شرکت کوالکام بی سیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۵۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ارسال پیامک برای فضانوردانی که قرار است در ماه فرود آیند، به زودی امکان‌پذیر می‌شود و به سهولت قابل دسترس است.

شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات «ال‌تی‌ای/فورجی» (LTE/۴ G) برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود. قرار است سخت افزار نسخه ساده شده این شبکه در اواخر سال جاری به عنوان بخشی از ماموریت یک شرکت فناوری که پیش بینی می‌شود کاوشگر آن در قطب جنوبی ماه فرود بیاید، راه اندازی شود.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه نوا-سی را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده میکرو-نوا ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی مورد آزمایش قراز می‌گیرد.

تیری کلاین، رئیس بخش تحقیقات آزمایشگاه‌های نوکیا، در بیانیه‌ای گفت: "ارتباطات، مانند سایر نیاز‌های ضروری از جمله سرپناه و غذا مؤلفه‌ای حیاتی در هر مأموریتی است؛ با توسعه این شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیارد‌ها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند. "

ناسا در سال ۲۰۲۰ قرارداد‌هایی را با ۱۴ شرکت برای توسعه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های ارتباطی منعقد کرد تا برنامه آرتمیس و فرود فضانوردان بر روی قمر زمین با کمترین چالش ممکن برگزار شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم ارتباطات نوکیا پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم‌های فرکانس فوق‌العاده سنتی که برای ارتباطات فضایی استفاده می‌شود، فراهم می‌کند.

اما همه از این ایده و برقراری ارتباط در ماه هیجان زده نیستند. اخترشناسان رادیویی نگرانند که چنین شبکه‌ای تداخل فرکانس رادیویی ایجاد و رصد‌های رادیویی را مختل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • عکس | مدیرارتباطات شرکت فرهنگی ورزشی سایپا معرفی شد
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • معرفی طرح اولیه هایپرخودروی برقی EXE ۱۸۱