Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@03:42:45 GMT

هدفون بی‌سیم سرطان‌زا است؟

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۹۹۱۸

هدفون بی‌سیم سرطان‌زا است؟

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا ؛ امروزه به نظر می‌رسد انجام خیلی از کار‌های روزمره مانند این طرف و آن طرف رفتن یا مرتب کردن خانه، بدون هدفونی که در گوش‌مان باش ممکن نیست. برای عده‌ای از افراد، با هدفون موزیک گوش دادن یک جور سرگرمیست، اما برای عده‌ای دیگر راهی است برای پرت کردن حواس از آنچه در پیرامون می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکنولوژی و اختراعات جورواجور، زندگی افراد را بسیار ساده‌تر کرده‌اند و یکی از پُرکاربردترین آنها، هدفون‌های بی‌سیم هستند که امکان گوش دادن به موسیقی یا هر چیز دیگری را تقریبا در هر شرایطی بسیار ساده کرده‌اند. این هدفو‌ن‌ها از تکنولوژی بلوتوث استفاده می‌کنند که بتوانید بدون سیم و بی‌دردسر از آن‌ها استفاده کنید. اما آیا می‌دانید که عوارض استفاده از هدفون‌های بلوتوث برای سلامتی چیست؟

اخیرا معلوم شده که استفاده از هدفون بی‌سیم، ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. وقتی که شما از هدفون‌های بی‌سیم استفاده می‌کنید، پرتو‌هایی به مغزتان می‌رسد.

قرار گرفتن هدفون بی‌سیم در کانال گوش، بافت‌های سر را در معرض میزان نسبتا زیادی از امواج رادیویی فرکانس الکترومغناطیسی قرار می‌دهد. فیلیپس، تنها کمپانی نبوده که در مورد عوارض گوناگون هدفون‌ها بر سلامتی اعلام نگرانی کرد، بلکه ۲۵۰ محقق دیگر از بیش از ۴۰ کشور نیز نامه‌ای به سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی نوشته و امضا کردند که در آن تاثیرات مضر استفاده از هدفون‌های بی‌سیم هشدار داده شده بود.

آیا هدفون‌های بلوتوث واقعا مضر‌اند؟

هدفون‌های بلوتوث، پرتو‌های ساطع می‌کنند که مطمئنا بر بدن اثر می‌گذارند، اما لازم نیست آن‌ها را کاملا از زندگی‌تان حذف کنید. چون هیچکس نمی‌تواند کاملا از این پرتو‌ها دوری کند، زیرا منابع دیگری نیز هستند که ما را در معرض این پرتو‌ها قرار می‌دهند. اما می‌توانیم کاری کنیم که کمتر در معرض پرتو‌های مضر الکترومغناطیسی قرار بگیریم، مثلا با استفاده‌ی کمتر از هدفون‌های بی‌سیم و گجت‌هایی که پرتو‌های مضر از خود ساطع می‌کنند.

 

 

نویسنده : هدی بانکی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ابتلا به سرطان سازمان بهداشت جهانی سازمان ملل سرطان موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۹۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان

حمیدرضا بدیعی مدیر مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر شیراز، با دعوت از شهروندان برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان، اظهار کرد: علاقمندان می‌توانند چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۳ با مراجعه به مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر به نشانی فرهنگ شهر، روبروی استخر کوثر، در طرح «اهدای خون؛ اهدای زندگی» که با همکاری سازمان انتقال خون اجرا می‌شود، مشارکت کنند.

او، خطر خونریزی مغزی، خونریزی از بینی، دهان و لثه را از جمله مشکلاتی برشمرد که بیماران مبتلا به سرطان را در صورت دریافت نکردن پلاکت خون تهدید می‌کند.

مدیر بیمارستان آنکولوژی امیر، بیان کرد: پلاکت‌ها در کنترل خونریزی و انعقاد طبیعی خون نقش حیاتی و اساسی دارند و در بیماران مبتلا به سرطان که تحت شیمی درمانی و پیوند مغز استخوان قرار می‌گیرند، بسیار ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون (فیلم)
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • چرا هنوز با موجودات فضایی ارتباط برقرار نکرده‌ایم؟
  • اچ‌تی‌سی با موبایلی میان‌رده برمی‌گردد
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی