Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@11:41:24 GMT

آموزش اتصال هدفون بلوتوث به تلویزیون HD

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۱۰۰۴۳

آموزش اتصال هدفون بلوتوث به تلویزیون HD

استفاده از هدفون‌های بی‌سیم مزایای زیادی دارد، بطور مثال کمک می‌کند تا هنگام تماشای تلویزیون، باعث ایجاد ناراحتی برای سایر اعضای خانواده نشویم. اما چگونه می‌توان یک هدفون بلوتوث را به تلویزیون متصل کرد؟ در ادامه با کلیک همراه باشید.

کلیک: علت‌‌های مختلفی برای وصل کردن هدفون به تلویزیون وجود دارد، از جمله با استفاده از هدفون می‌توانید به رضایت حداکثری دست یابید بدون اینکه اطرافیان‌تان اذیت شوند یا اگر می‌خواهید بازی کنید اما نگرانید که اعضای خانه از خواب بیدار شوند، هدفون‌های بی‌سیم راهکار مناسبی برای این معضل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چرا هدفون‌های بلوتوث را به هدست‌هایی که از فرکانس‌های رادیویی استفاده می‌کنند ترجیح می‌دهیم؟ هریک از این فناوری‌ها محاسن و معایب خود را دارند. یک هدست بی‌سیم RF خوب مثل Sennhesier RS120 نسبت به اکثر هدست‌های بلوتوث صدای باکیفیت‌تر و رنج شنوایی بهتری را ارئه می‌دهد، ولی هدست‌های RF برای اتصال به تلویزیون به بیس انتقال بزرگتری نیاز داشته که مقدار آن با توجه به ایستگاه شارژ حتی دو برابر خواهد شد. به علاوه، در صورتی قادر خواهید بود از این هدفون‌ها استفاده کنید که کل فرستنده را به آن دستگاه متصل کنید (این یعنی بطور مثال نمی‌توانید هدفون Sennhesier را با خود به هواپیما ببرید).

هدست‌های بلوتوث انعطاف‌پذیری بیشتری دارند و می‌توانید آن‌ها را به هر نوع دستگاهی که قابلیت پشتیبانی از بلوتوث را دارد متصل کنید، به این ترتیب استفاده از آن‌ها خیلی آسان‌تر است. با صرف کمی هزینه بیشتر می‌توانید دستگاهی بخرید که نه تنها به تلویزیون بلکه به موبایل نیز متصل شود. علاوه بر این هدفون‌های بلوتوث به خوبی فراگیر شده‌اند، به همین دلیل ساده‌تر می‌توانید مدلی که مطابق نیازهای خودتان است را پیدا کنید و دیگر صرفا به چند مدل RF محدود نخواهید بود.

البته در مورد هدفون‌های بلوتوث این نکته‌ لازم به ذکر است که بعضی از مدل‌ها به ویژه مدل‌های قدیمی‌تر لگ بسیار ناچیزی بین زمان خروج صدا از منبع و رسیدن آن به گوش‌ شما دارد. زمان گوشی دادن به موسقی یا هنگام بازی کردن، این لگ محسوس نیست، ولی وقتی ویدیو تماشا می‌کنید حتی کوچک‌ترین لگ‌ها نیز می‌تواند باعث عدم هماهنگی صدا و تصویر شود، این موضوع می‌تواند ناراحت کننده باشد به همین دلیل بهتر است با صرف هزینه‌ی بیشتری هدفون بلوتوثی تهیه کنید که از استانداردهای جدید و کم‌تاخیر استفاده می‌کند.

وصل کردن هدفون بلوتوث به گوشی‌های هوشمند ساده است، زیرا بلوتوث از خیلی قبل به عنوان یک قابلیت استاندارد بر روی گوشی‌ها وجود دارد. اما بسیاری از تلویزیون‌های جدیدی که باید از بلوتوث پشتیبانی کنند چنین امکانی ندارند. بنابراین باید خودتان این قابلیت را به دستگاه اضافه کنید.

ابتدا بررسی کنید که صدا در تلویزیون شما چگونه وجود دارد، در ادامه می‌توانید آداپتورهای مناسب را تهیه کرده و از اتصال درست هدفون بلوتوث خود مطمئن شوید. چنانچه صرفا یک تلویزیون دارید و هیچ دستگاه دیگری نیز به آن متصل نمی‌باشد، باید درگاه موجود در تلویزیون خود را بررسی کنید. اگر گیرنده یا سیستم صوتی خاصی دارید که تمام منابع صوتی از آن‌جا تغذیه می‌شود، به جای تلویزیون باید آن دستگاه را بررسی نمایید. بدین ترتیب هدفون بی‌سیم جدید شما نه تنها برای تماشای تلویزیون، بلکه برای گوش دادن به موسیقی و هر محتوای صوتی دیگری که لازم داشته باشید کارایی دارد.

اکنون به درگاه‌های تلویزیون خود توجه کنید، این درگاه‌ها در هر تلویزیونی متفاوت است اما در اکثر تلویزیون‌ها و گیرنده‌ها حداقل درگاه‌های نوری TOSLINK و درگاه ۳.۵ میلی متری یا کامپوزیت L/R وجود دارد. جک هدفون و جک‌های کامپوزیت L/R صدا را در قالب آنالوگ بیرون می‌دهند و به هیچ تبدیلی نیاز ندارند، ولی بسته به مدل آداپتور بلوتوث‌ مورد استفاده، شاید احتیاج باشد که یک آداپتور ارزان قیمت L/R به هدفون نیز تهیه کنید. اگر تلویزیون خروجی آنالوگ نداشته و صرفا خروجی TOSLINK دارد، باید یک تبدیل صوتی دیجیتال به آنالوگ نیز بخرید. ما از مبدل Portta PETDTAP استفاده کرده‌ایم.

در مرحله‌ی بعد باید فرستنده‌ی بلوتوث را انتخاب کنید. این دستگاه به یکی از خروجی‌های صوتی تلویزیون یا گیرنده‌ متصل می‌گردد و سپس با هدفون بلوتوث‌ جفت می‌گردد. در زمان خرید آداپتور بلوتوث باید دو نکته را مد نظر قرار دهید.

اول آداپتور باید از aptX low-latency پشتیبانی کند. کدک aptX low-latency، در واقع الگوریتم‌های بلوتوث فشرده‌سازی کم تاخیری است که در صورت جفت شدن با هدفون‌هایی که از aptX پشتیبانی می‌کنند، حداقل لگ را خواهد داشت. اختلاف قیمت بین فرستنده‌های قدیمی بلوتوث و مدل‌های جدید مجهز به aptX بسیار اندک است، بنابراین علتی ندارد که مدل‌های جدیدتر را تهیه نکنید اگر محصول مورد نظر شما aptX low-latency ندارد، مدل دیگری را پیدا کنید.

دومین مسئله مهم در انتخاب هدفون بلوتوث، خرید آداپتوری است که به جای یک هدفون با دو هدفون بتوانید از آن استفاده کنید. یافتن آداپتور بلوتوثی که به خودی خود از چندین هدفون پشتیبانی کند کاری سخت است، و پیدا کردن دستگاهی که در هر دو ارتباط به کدک aptX مجهز باشد از آن نیز مشکل‌تر می‌باشد.

با در نظر موارد فوق چند پیشنهاد برای شما داریم، اول این که آداپتور محبوب و فعلی ما Avantree Dual Link Priva III است. در گذشته نیز از Avantree Priva II راضی بودیم و حالا از aptX دوگانه نیز پشتیبانی می کند. اگر قصد دارید که همزمان از دو هدفون استفاده کنید، این آداپتور بهترین انتخاب است.

چنانچه فقط از یک هدفون استفاده می‌کنید یا قصد ندارید زیاد هزینه کنید، گزینه‌های بسیاری پیش روی‌تان است. فرستنده‌های بلوتوث زیادی در بازار موجود می‌باشد ولی از بین آن‌ها، Rockrok 2-1 را پیشنهاد می‌کنیم. این دستگاه علاوه بر قیمت مناسب دو ویژگی جالب نیز دارد، باتری داخلی و توانایی فرستندگی و گیرندگی. یعنی با استفاده از این آداپتور علاوه بر اینکه می‌توانید از تلویزیون به هدفون صدا بفرستید، قادر خواهید بود هر بلندگویی را به بلندگوی بلوتوث یا هر هدفونی را به هدفون بلوتوث تبدیل کنید. البته با صرف هزینه کم کیفیت محصولات به شدت افت پیدا می‌کند و پشتیبانی از aptX کم تاخیر هم وجود ندارد.

تنوع زیادی از هدفون‌های بلوتوث در بازار وجود دارد، درست همانند بازار هدفون‌های معمولی. قیمت این هدفون ها نیز متغییر است. اگر برای تماشای فیلم و بازی کردن می‌خواهید هدفون تهیه کنید، بهتر است دنبال مدلی باشید که از کدک کم تاخیر aptX پشتیبانی کند تا بتوانید از فرستنده‌ی aptX استفاده کنید.

ولی اگر به هدفون سیمی فعلی خود علاقه دارید و نمی‌خواهید دوباره هزینه‌ای برای خرید یک هدفون بی‌سیم بکنید، همان طور که پیش‌تر ذکر شد، به یک فرستنده‌ی بلوتوث برای تلویزیون و بعد به یک گیرنده‌ی بلوتوث برای اتصال هدفون به آن احتیاج دارید. Rockrok 2-1 یک گزینه‌ی خوب برای این مورد است که قادر خواهد بود به عنوان یک گیرنده نیز کار کند. آن را در حالت گیرندگی قرار دهید و با فرستنده‌ی خود جفت کنید، سپس هدفون‌ سیمی خود را به آن متصل نمایید.

نصب و راه اندازی

فرآیند نصب و راه انداری هدفون بلوتوث چندان وقت گیر نبوده و تنها از چند گام ساده تشکیل می‌شود. پیش‌تر گفته شده که باید مدل خروجی صوتی تلویزیون یا گیرنده‌ی خود را پیدا کنید. چنانچه خروجی ۳.۵ میلی متری یا کامپوزیت L/R دارید، می‌توانید گیرنده‌ی بلوتوث را به طور مستقیم با استفاده از آداپتور هدفون به کامپوزیت به همان خروجی‌ها متصل نمایید.

اگر از درگاه صوتی نوری استفاده کنید، باید مبدل TOSLINK را نیز اضافه نمایید، به نحوی که خروجی TOSLINK تلویزیون یا گیرنده به تبدیل متصل گردد و سپس آداپتور بلوتوث را به تبدیل وصل نمایید.

در ادامه کافیست هدفون را با فرستنده‌ی بلوتوث جفت نمایید. هنگام استفاده از Priva و اکثر مدل‌های مشابه، تنها باید دکمه‌ی اصلی دستگاه را فشار داده و نگه دارید تا زمانی که چراغ آن شروع به چشمک زدن کند. در ادامه دکمه‌ی جفت کردن هدفون را نگه دارید. بعد از چند ثانیه بین دو دستگاه ارتباط برقرار می‌شود، حال می‌توانید صدا را از طریق هدفون آزمایش کنید.

اگر صدایی به گوش نمی‌رسد یا اگر نمی‌دانید که هدفون‌ به درستی جفت شده یا نه، می‌توانید گیرنده‌ی بلوتوث را از تلویزیون جدا کرده و آن را به یک منبع صوتی دیگر مانند جک هدفون گوشی هوشمندتان متصل کنید، چنانچه توانستید در هنگام آزمایش با منبع صوتی دوم صدایی بشنوید، باید از طریق منوی تلویزیون یا گیرنده‌ی به دنبال بخشی برای جک هدفون یا auxiliary speakers بگردید. بعضی از دستگاه‌ها صدا را به پورت‌های کمکی انتقال نمی‌دهند، بنابراین باید خودتان این کار را برای دستگاه تعریف کنید. اما به طور کلی با صرف نظر کردن از این قضیه، کل فرآیند خیلی ساده صورت می‌گیرد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۱۰۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه

ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات در بحث تبصره ۱۸، از ۱۱ طرح به مبلغ ۲۷.۵ میلیارد تومان و خارج از تبصره ۱۸، از ۱۴ طرح به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان حمایت کرده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات در خصوص اقدامات این ستاد در سالی که گذشت، اظهار کرد: این ستاد در بحث تبصره 18، از 11 طرح به مبلغ 27.5میلیارد تومان و خارج از تبصره 18، از 14 طرح به مبلغ 10 میلیارد تومان حمایت کرده است.

سید محمد کرباسی؛ دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات درباره مأموریت‌های ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری اظهار کرد: رصد فناوری و شناسایی زیست‌بوم، فرهنگ‌سازی و ترویج سواد فناوری، حمایت از نخبگان پژوهشگر و سرآمدان فناور، توسعه فناوری‌های اولویت‌دار و نوظهور و تجاری‌سازی و بازاریابی از جمله ماموریت‌هایی است که این ستاد در دستور کار خود دارد.

وی همچنین، توسعه منابع انسانی، توسعه فرهنگ بومی‌سازی شبکه ملی اطلاعات، توسعه اتصال‌پذیری با اولویت هوشمندسازی صنایع و تقویت زیرساخت امنیت سایبری شبکه و صنعتی را از اهداف راهبردی این ستاد برشمرد.

به گفته وی، دانشگاهیان و پژوهشگران، هسته‌های فناور و شرکت‌های نوپا، صنایع، سازمان‌ها و نهادهای دولتی، عموم افراد جامعه از مخاطبان این ستاد محسوب می‌شوند.

مأموریت‌های ستاد اتصال‌پذیری معاونت علمی؛ از بومی‌سازی شبکه ملی اطلاعات تا مخابرات کوانتومی

کرباسی در ادامه در تبیین فعالیت‌های ستاد گفت: ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات در سال گذشته اقدام به انتشار هفت فراخوان کرد که از آن جمله می توان به فراخوان حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی (یکی با پژوهشگاه ارتباطات و یکی هم با همراه اول)، فراخوان پروژه‌های تحقیقاتی- طرح‌های پژوهشی و پسادکتری (بنیاد علم)، فراخوان حمایت از طرح‌های فناورانه (نوآفرین)، فراخوان حمایت از طرح‌های فناورانه در حوزه تجهیزات رادیویی (ترنج)، فراخوان مشترک با شرکت ایرانسل، فراخوان‌ حمایت از طرح‌های فناورانه و ... کرده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات همچنین به پروژه‌های پرچم‌دار این ستاد در سال گذشته هم اشاره کرد و گفت: این پروژه های پرچم دار بر محصولات مورد نیاز گلوگاهی کشور تمرکز دارند و هدف از طرح این پروژه ها را حل مشکلات کشور در بحث فناوری  دانست.

وی در این راستا، پروژه اینترنت کوانتومی، فناوری دسترسی رادیویی باز(Open RAN) و  Fablab IOT و FSO را از جمله این پروژه های پرچم دار برشمرد.

کرباسی در خصوص حمایت های ستاد هم گفت: ستاد در بحث تبصره 18، 72 طرح دریافت و 11 طرح را به مبلغ 27/5 میلیارد تومان مورد حمایت قرار داده و خارج از تبصره 18، 18 طرح دریافت  و 14 طرح به مبلغ 10 میلیارد تومان مورد حمایت قرار گرفته اند.

به گفته او، در حوزه تجاری‌سازی و بازاریابی هم ستاد برنامه هایی را در دستور کار خود داشته است.

وی شرکت در گردهمایی شرکت‌های فناوری اطلاعات و نرم افزارهای رایانه‌ای در مشهد، شرکت در رویداد ملی نکست و امضا 13 تفاهم نامه و توافق نامه را از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا عنوان کرد. همچنین، همکاری در تجهیز دو آزمایشگاه تخصصی در حوزه 5G و IOT با همراه اول و شرکت ایرانسل از دیگر اقدامات این ستاد در سال 1402 است.

کرباسی خاطرنشان کرد: حدود 33 میلیارد تومان از محل بودجه ستاد به تفکیک 11 درصد به فرهنگ سازی و ترویج سواد فناوری، 21 درصد حمایت از نخبگان و 68 درصد توسعه فناوری و همچنین  49 میلیارد تومان هم از نهادهای دیگر در قالب اعتبار مالیاتی و تفاهم‌نامه‌ها جذب شد که به تفکیک1 درصد به فرهنگ سازی و ترویج سواد فناوری، 37 درصد به حمایت از نخبگان و 62 درصد به توسعه فناوری اختصاص پیدا کرده است.

وی در ادامه از تشکیل کارگروه‌هایی همچون اینترنت اشیا و هوشمندسازی، ارتباطات نسل جدید، ماهواره و سنجش از راه دور و  امنیت سایبری به عنوان یکی از اقدامات این ستاد در سالی که گذشت یاد کرد. 

بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و آزمایشگاه‌های تخصصی در راستای رصد، شناسایی و ترویج امید در حوزه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات از دیگر برنامه‌هایی است که دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات به این آنها اشاره کرد و در این راستا، بازدید از آزمایشگاه تحقیقاتی و  مرکز نوآوری و شرکت‌های دانش‎‌بنیان مستقر در دانشگاه علم و صنعت، مجموعه‌های شتاب‌دهنده و شرکت‌های دانش‌بنیان شهر اصفهان، هلدینگ گرین‌وب و کارخانه نوآوری خراسان رضوی و بررسی مسائل فناورانه بخش رادیویی نسل پنجم ارتباطی در نشستی با شرکت‌های دانش‌بنیان از دیگر اقدامات این ستاد برشمرد.

به گفته کرباسی، حضور ستاد در چهارمین رویداد هفته ایران دیجیتال، کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات ویژه توسعه هوشمندسازی، چهاردهمین نمایشگاه فناوری‌ نانو 1402 و  بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام 1402 از دیگر فعالیت های نمایشگاهی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات است.

وی ادامه داد: برگزاری سه دوره رویداد کاشتن برای آینده با عناوین «دنیای شگفت‌انگیز ارتباطات از ژرفای کوانتوم تا ماورای ماهواره‌ها»، «اتصال‌پذیری، ارتباطات و هوش مصنوعی» و «ایران هوشمند و متصل» و حمایت‌‌های مالی از نهادها و دانشجویان با موضوعاتی همچون نخستین هکاتون همراه اول 5G ، دومین هکاتون همراه اول IOT، دوم هکاتون 5G ، برگزاری اولین دوره ASMMasters و مسابقه طراحی و ساخت ماهواره‌های مکعبی Qsat (کیوست) و برگزاری دو دوره‌ آموزشی «امنیت سایبری» و «آشنایی‌ با فناوری‌های نوظهور‌ و مشاغل آینده با عنوان اتصال‌پذیری و ارتباطات نسل جدید»  از دیگر رویدادها و مسابقات و دوره های آموزشی است که این ستاد در سال گذشته به انجام رسانده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نحوه اتصال مستقیم شلنگ به لوله آب (فیلم)
  • آموزش افزایش صدای تلویزیون بدون استفاده از ساندبار یا سیستم صوتی
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • اتصال «ائل داغی» به «آجی چای» در تبریز
  • اتصال خط ۵۰۰ مخزن عباس آباد به خط اصلی آبرسانی منطقه ۹ پله ارومیه
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • اتصال استان به راه آهن از مطالبات مردم است/ لب تشنه در کنار آب
  • اتصال فاضلاب منزل به قنات جرم است
  • اچ‌تی‌سی با موبایلی میان‌رده برمی‌گردد
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع